Kindertherapie       Elburg  
Beter dan de onwetenden zijn zij die boeken lezen.
Beter dan deze zijn zij die het gelezene onthouden.
Nog beter zijn zij die het begrijpen.
De allerbeste zijn zij die aan het werk gaan.
(Tswang-tse)
 
Na jarenlang ouders begeleid te hebben met hun opvoedvragen ben ik mijn werkterrein gaan verbreden. Als Psycholoog, maar nu ook als Integratief kindercounselor, ben ik nog steeds iedere dag nieuwsgierig naar de belevingswereld van ieder mens.
Vanuit mijn jarenlange werkervaring weet ik dat er soms even geen verbinding is tussen ouders en het kind. Het bruggetje wat daarbij nodig is, is even onvindbaar. De Integratieve benadering is uitermate geschikt om dit proces van verbinden weer te activeren. 
 
Ik heb gemerkt dat kinderen mij iedere keer weer in een staat van verwondering brengen. Want een kind nodigt mij uit om een kijkje te nemen in zijn of haar belevingswereld. In deze wereld gebeurt van alles en deze wereld is kleurrijk en beeldend. Op dit niveau communiceren met kinderen is voor mij zeer inspirerend. Daarmee wijzen ze mij de weg.
 
Voor mij is het vanzelfsprekend dat ik me blijf ontwikkelen. Daarom specialiseer ik mij verder aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.